Näitan kõiki 6 tulemust

Šampoon värvitud juustele “Joanna Professional UV Filter” 1000g

5.50
Šampoon omab niisutava toimega, hoiab, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, päikesekaitse, värvi säilitamiseks. See taastab elujõu, pehmendav, tagab elastsuse. Kasutamine: kandke väike kogus šampooni niisketele juustele, vahustage, masseerige kergete liigutustega, peske veega.

Palsam värvitud juustele “Joanna Professional UV Filter” 1000g

5.50
Palsam  on niisutava toimega, hoiab, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, päikesekaitse, värvi säilitamiseks, tagab elastsuse, muudab juuksed kergemini hallatavaks. Kasutamine: kanda palsamit pestud juustele, lasta mõjuda 2 minutit, pesta hoolikalt maha sooja veega.  

Palsam nõrkadele juustele “Joanna Professional Keratin” 1000g

5.65
Joanna Professional Keratin sarja tooted on loodud mattide, rabedate ja kahjustatud juuste hooldamiseks. Toodetes on põhikomponendiks keratiin, mis tunneb ära ja taastab tõhusalt juuksepinna enim kahjustunud kohad. Pärast pikaajalist kasutamist saate nautida tugevamaid, elastsemaid juukseid, mis püsivad kauem elujõulisena. Keratiini toimel taastatakse nõrgenenud juuksekiud ja hõlbustatakse kammimist. Keratiin on juuksehooldustoodete võtmekomponent, mida leidub uuenduslikus kompleksis, mis tunneb ära juuksepinna kahjustused, taastab neid intensiivselt ja taastab neid. Juuksed saavad tagasi tugevuse, elastsuse ja painduvuse. Tulemus: taastatud, tugevdatud juuste struktuur. Juuksed on kergemini käsitsetavad, painduvad ja elujõudu täis. Kasutamine: Kandke väike kogus toodet keskelt otsteni, hoidke 3-5 minutid ja loputage jaheda veega. Koostis: Aqua,Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Hydrolyzed, Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Triethanolamine, Parfum, DMDM Hydantion, Methlchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Joanna Professional Silk siluv palsam 1000g

5.95

Joanna Professional Silk pehmendussari on mõeldud kasutamiseks kuivadel, kahjustatud juustel pärast vormimis- või sirgendamisprotseduure.

Toote koostis sisaldab hüdrolüüsitud siidi, et tagada piisav niisutamine.

Smoothing line pakub igakülgset hooldust ning jätab juuksed siledaks, pehmeks, läikivaks ja terveks ning regulaarne vahendite kasutamine tagab juuste siledana, pehmena püsimise.

Kasutamine: Kandke väike kogus palsamit puhastele, rätikukuivadele juustele. Laske mõjuda 1-2 minutit. Loputage hoolikalt. Viimistlege nagu tavaliselt.

Palsam “Joanna Professional Volume`Up Complex” kohevust lisav 1000g

7.10
VOLUME'UP sarja tooted muudavad juuksed paksemaks ja volüümikamaks juba peale toote esimest kasutuskorda. Need lisavad juustele sära ja energiat. Need ei põhjusta tugevat tunnet ega ebamugavust, pakkudes hämmastavat mahtu, kuju ja struktuuri. Joanna Professional VolumeUp Complex volüümi andev palsam, mis on rikastatud merelise kollageeniga, tagab juustele suurepärase niisutuse ja toitmise, muutes need samal ajal visuaalselt paksemaks ja andes hämmastava volüümi. Joanna Professionals on Poola kaubamärk, mis on turul olnud enam kui 35 aastat. Bränd on äratuntav oma kvaliteetsete toodete poolest, mida pakutakse tõeliselt soodsate hindadega. Kasutamine: Kandke väike kogus toodet puhastele, rätikukuivadele juustele. Laske paar minutit mõjuda ja loputage hoolikalt rohke veega.

Palsam juustele “Joanna Professional Argan Oil”, toitev 1000g

5.45
Joanna Professional Argan Oil sari on kosmeetikavahend erilist hoolt vajavatele juustele, stiiliprotseduuride tõttu nõrgenenud juustele ning neile, mis vajavad õiget toitvat hooldust. Sari sisaldab üht maailma väärtuslikumat eeterlikku õli – argaaniaõli – unikaalsete taastavate omadustega. Argaaniaõliga tooted siluvad juuksekiudusid ja muudavad kammimise lihtsamaks, muutes juuksed terveks, pehmeks ja siledaks. Argaaniaõli palsam on mõeldud nõrgestatud, rabedate ja karedate, aga ka raskesti kammitavate juuste hooldamiseks. Keratiini ja argaaniaõli sisaldav on juuksestruktuuri võtmeelement, mis on osa uuenduslikust kompleksist, mis tuvastab juuksepinna kõige kahjustatud piirkonnad ja taastab neid intensiivselt. Kasutamine: Kandke väike kogus toodet keskelt otsteni, hoidke 3-5 minutid ja loputage jaheda veega. Koostis: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kemel Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, BHT, Amyl Cinnamal, Coumarin, Alpha-Isomethyl Lonone, CI:40800.